Magazinlapok - Kispest
2018. augusztus 19., vasárnap, Huba

Kispest

E-töltőállomások Kispesten?

Mivel az elektromos autók elterjedése ugrásszerű lesz az elkövetkező években, ezért az önkormányzat hét kispesti helyszínt is javasolt, ahol megkezdődhetne az e-töltőállomások kiépítése. Az első állomások létrehozására akár már 2018-ban sor kerülhet – tudtuk meg Patek Gábortól, a Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési iroda vezetőjétől.

2017. október 26. csütörtök

Személyszállító kisbusszal is segít a Segítő Kéz

Akadálymentes személyszállítással bővült a gondozó szolgálat szolgáltatásainak kínálata. Az önkormányzat egy új, 8 férőhelyes kisbusszal segíti az intézményt. A jármű csaknem 10 millió forintba került.

2018. július 17. kedd

Készül Kispest energia és klíma akcióterve

 Közös gondolkodásra invitálta a polgármesteri hivatal Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodája a környezettudatos kispestieket, hogy együtt készítsék elő az önkormányzat Fenntartható Energia és Klíma Akciótervét (SECAP). 

2018. július 25. szerda

Épülnek az e-töltőállomások

Mivel az elektromos autók elterjedése ugrásszerű lesz az elkövetkező években, ezért idén májusban döntött a képviselő-testület azokról a helyszínekről, ahol elektromos töltőállomások épülhetnek Kispesten. Az elmúlt hetekben megkezdődött az e-kutak telepítése. Még nem használható, de állnak a kutak a Kossuth tér 7. alatt, Batthyány utca 42. előtt és a Pannónia út Határ úthoz közeli részén.

2018. július 30. hétfő

Finisben az átépítés a Pannónia iskolában

A tervek szerint az idei központi tanévnyitóra elkészül a padlástér átalakítása a Pannónia iskola tetőterében. Rá sem ismerni az újonnan átalakított régi padlástérre, ahol jelenleg már a burkolási munkák zajlanak. Az augusztusi befejezésig 615 négyzetméteren hat csoportszoba és két vizesblokk épül ki. A beruházásra 80 millió forintot fordít az önkormányzat.

2018. július 31. kedd
© 2008-2018 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.