2017. november 24., péntek, Emma

Kispest

Helyi támogatás a szén-monoxid-riasztó

Ötödik éve ad az őszi fűtési szezon elején szén-monoxid-riasztót az önkormányzat a szociálisan rászoruló, gázzal fűtő családoknak. Az idei első készüléket a polgármester vitte el Mikulás Lászlónak a Batthyány utcába. Ebben az esztendőben újabb száz jelzőberendezést oszt ki az önkormányzat.

2017. október 18. szerda

Népszerű és hasznos a Sulibörze

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg a pályaválaszt segítő börzét a KMO-ban, ahol 26 középiskola mutatkozott be. A Sulibörze átfogó képet nyújtott a kerület, valamint a főváros számos középiskolájának kínálatából.

2017. október 25. szerda

Kispest Sportjáért díjátadó a Városházán

Nagy-Pál Adrienn, a Pannónia iskola testnevelő tanára, Béki Nagy Bertalan, a Kispest Női Kézilabda Klub elnöke és edzője, valamint Papp András testnevelő tanár, a Tájfun SE taekwondo edzője vehette át 2017-ben a Kispest Sportjáért díjat a Városháza dísztermében. Az ünnepségen Simicsevics Judit (fuvola) és Ötvös Gábor (zongora) adott műsort.

2017. október 27. péntek

Sikeres vagy hátszeles?

Keresem a nevem a Forbes Magazin által összeállított leggazdagabb magyarok listáján. Lelkemben izgalom. Hátha most. Talán… Mutatóujjammal követem lefelé a sorokat. Nézem a felsorolást, olvasom a neveket: Csányi Sándor, Demján Sándor, Gattyán György, Széles Gábor, Veres Tibor, Bige László, Felcsuti Zsolt… Már megint nem találom magam! Na de, nézzük csak, van-e meglepetésnév a lista elején! Van ám! A nemzet gázszerelője, Felcsút polgármestere, a miniszterelnök jó barátja, sokak szerint strómanja, Mészáros Lőrinc idén már a nyolcadik! Ezt meg hogy lehet? Mit tud Mészáros Lőrinc, amit én és sok más magyar ember nem?

2017. november 06. hétfő

Önerőből fejleszti tovább kamerarendszerét a kerület

Modern, a mai kor követelményeinek is megfelelő színvonalú térfigyelő-helyiséget és rendszert alakítottak ki a Kispesti Rendészeti Központ (KRK) Eötvös utcai épületében. A kerületben jelenleg működő 57 térfigyelő-kamara mellé hamarosan újabb kilencet szerelnek fel a szakemberek. A fejlesztésre az önkormányzat saját költségvetésében ebben az esztendőben 24 millió forintot tervezett.

2017. november 07. kedd
© 2008-2017 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.