2020. máj. 28., csütörtök, Emil és Csanád

Nincs még kész, de a fűtés zavartalan lesz

Kispest
2016. október 11. kedd Írta: Csizmadia Viola

 

 

Ugyan nem lesz kész az ígért határidőre, de nem okoz majd gondot, fennakadást a szolgáltatásban az a leszakadt távhővezeték a Vak Bottyán utcában, amelynek helyreállításán még javában dolgoznak a Főtáv Zrt. szakemberei.

Mint azt már korábban megírtuk: konstrukciós hiba okozta azt a meghibásodást, amelynek következtében május 5-én hajnalban a Vak Bottyán utcai távhővezeték 170 méter hosszan leszakadt a tartóoszlopról. A bekövetkezett üzemzavart a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. gyorsan elvégezte, a meghibásodott szakaszt kizárta, és elkerülő ággal helyettesítette, biztosítva a szolgáltatást.
A társaság ígérete szerint a vezetékszakasznak a fűtési idény kezdetére, október 15-re el kellett volna készülnie, ám a munkákkal elcsúsztak – válaszolta kérdésünkre Patek Gábor, a
Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda vezetője. A csaknem 200 millió forintos beruházás munkálatainak elhúzódása semmiképpen nem befolyásolja kedvezőtlenül a szolgáltatás zavartalan biztosítását – nyugtatja meg a kispestieket az irodavezető.

© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.