2020. június 07., vasárnap, Róbert

Újabb uszodai kedvezmények nyugdíjasoknak

Kispest
2017. március 10. péntek Írta: Csizmadia Viola

 

Márciustól óriási kedvezményt nyújt a Kispesti Uszoda a nyugdíjasoknak minden hétvégén. A nyugdíjas igazolványt felmutatók márciustól szombat délután és vasárnap egész nap 500 forintért léphetnek be az uszodába, ahol külön sávot is biztosítunk számukra – tudtuk meg a jó hírt Tóth Andrástól, a Kispesti uszoda igazgatójától.

A Kispesti Uszoda a nyugdíjasok számára eddig is számos kedvezményt biztosított, márciustól azonban egy új hétvégi jegytípussal szeretnék még több kispesti idős számára elérhetővé tenni a testmozgást. Minden szombaton 13 óra után és vasárnap egész nap a teljes áru jegy harmadáért, mindössze 500 forintért látogathatják az uszodát azok, akik a pénztárnál felmutatják nyugdíjas igazolványukat. Sőt, ebben az időszakban attól sem kell tartaniuk, hogy a gyorsabban úszókba vagy pancsoló kisgyermekekbe botlanak, hiszen az uszoda egy külön sávot biztosít az idősebbeknek a nyugodt sportolás érdekében.

Emellett a Kispest Jövőjéért Egyesület támogatásának köszönhetően ingyenes foglalkozás is indul, amelyet kimondottan az időseknek szerveznek. A foglalkozást szakképzett oktató vezeti, aki az alkalom során az időskori mozgásszervi panaszok, mint például az ízületi bántalmak és a gerincmeszesedés megelőzése érdekében végzett úszógyakorlatokat helyezi előtérbe. A foglalkozáson a Kispesti Segítő Kéz gondozásában álló nyugdíjasok vehetnek részt, akik korlátozott számban eddig is ingyenesen látogathatták az uszodát havonta egyszer, márciustól pedig a Kispest Jövőjéért Egyesület jóvoltából az ingyenes foglalkozáson is részt vehetnek. A minden hónap harmadik szerdáján megtartott alkalomra a Segítő Kéz Gondozószolgálatnál lehet jelentkezni.

© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.