2020. június 06., szombat, Norbert és Cintia

Színesebb lett a Gyermekek Átmeneti Otthona

Kispest
2017. augusztus 01. kedd Írta: Csizmadia Viola

 

A Mosolygó Kórház Alapítvány felajánlása nyomán júliusban megszépült a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Gyermekek Átmeneti Otthon társalgójának fala – tudtuk meg Vighné Vincze Erzsébet intézményvezetőtől.

Az intézményvezető kérdésünkre elmondta: Faragó Brigitta az alapítvány országos koordinátora májusban kereste meg intézményünket, a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Gyermekek Átmeneti Otthonát, és felajánlásának eredményeképpen az otthon társalgójának fala júliusban megszépült. A falfestés tervrajza Illés Andrea festőművész munkáját dicséri. A munkában az E.ON Hungária Zrt. dolgozói támogatási szerződés keretén belül, mint önként csapat gyönyörű, színes, vidám falfelületeket hoztak létre, amellyel az átmeneti otthonban lakó gyermekek és fiatalok mindennapjait tették vidámabbá. A munkálatokhoz elengedhetetlen színes festékeket az Akzo Nobel Coatings Zrt. adományozta.

Vighné Vincze Erzsébet külön köszönetet mondott az alapítványnak, hogy a gyerekeket is bevonták a munkába, így az elképzeléseiket is figyelembe véve nagy lelkesedéssel, kreativitással dolgoztak együtt az otthon lakói a felnőttekkel.

 

© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.