2020. máj. 28., csütörtök, Emil és Csanád

Jótékonysági gála az Erkel iskolában

Kispest
2019. június 12. szerda Írta: Csizmadia Viola

 

Gajda Péter polgármester idén is a gálán adta át az egymillió forint szabad felhasználású önkormányzati támogatásról szóló iratot. A pénzből az udvar térkövezését fejezik be.

Délelőtt gyermeknapi programok várták a diákokat: volt aszfaltrajzverseny, többféle kézműves foglalkozás, amőba- és partizánlabda-bajnokság, activity játék, süteménysütés, mozi és történelmi filmeket is nézhettek a gyerekek.

Az esti gálát köszöntő Maserné Drexler Katalin igazgató arról beszélt, hogy büszke tehetséges diákjaira, akik ezt a tehetséget a gálán is megmutatják. Külön megköszönte kollégái összefogását és együttműködését, a szülőknek pedig a rendkívüli támogatást, ami példamutató, hiszen kreatív ötletekkel, társadalmi munkával is támogatják az iskolát.

A Műveltség Gyarapításáért Alapítvány kuratóriumi elnöke, a gála fővédnöke elmondta, idén olyan sok támogatás gyűlt össze, hogy minden kérelmezőnek tudtak segíteni. Jó látni, hogy itt egy értékalapú közösség teremtődik, jó ilyen suliba járni, jó diáknak és szülőnek lenni – fogalmazott dr. Barra Annamária.

Az esti gálán felléptek a Kispesti Zeneiskola fúvósai, az Erkel iskola kórusai, diákjai és pedagógusai, a Tébláb együttes, Koczka Andrea, Sipos Boglárka, a Wondergirls, az ugrókötelesek, és a Stolen Beat.

 

© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.