2021. január 19., kedd, Sára és Márió

Újak a vizesblokkok az Eszterlánc bölcsődében

Kispest
2019. augusztus 22. csütörtök Írta: Csizmadia Viola

 

Négy vizesblokk teljes építészeti és gépészeti korszerűsítése zajlott a nyár folyamán az Eszterlánc bölcsődében. Erre mintegy 25 millió forintot fordított rá az önkormányzat. Korábban a világításkorszerűsítést is elvégezték az intézményben, így összesen 50 millió forintot költöttek az eddigi felújításokra – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől.
Az idei intézmény-felújítási program keretében csaknem egy hónapja kezdődött a vizesblokkok korszerűsítése az Eszterlánc bölcsődében. A munka elkészült, mintegy 25 millió forintot fordított rá az önkormányzat – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől, aki Vinczek György alpolgármesterrel, és Kránitz Krisztiánnal, a felújítást koordináló Vaműsz igazgatójával tekintette meg az önkormányzati beruházást.

Kránitz Krisztián lapunknak elmondta, a vizesblokkok felújítása során 300 négyzetméternyi előtétfalat építettek gipszkartonból, az összes közművet, vízvezetéket, valamint mintegy 300 négyzetméteren cserélték az oldalfali- és padlóburkolatot is cserélték, 150 négyzetméternyi falat festettek, csaknem ugyanennyi fal- és acélfelületet mázoltak, 8 falikutat szereltek fel, 12 mosdót, 4-4 zuhanytálcát és kádat, 8 WC-csészét és tartályt építettek be, és most fejeződik be a 17 világítóablak cseréje is.

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 120%; text-align: left; }p.western { font-family: "Calibri", serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "Calibri"; font-size: 11pt; }p.ctl { font-size: 11pt; }

© 2008-2021 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.