2020. június 05., péntek, Fatime és Fatima

Díjátadó ünnepség a szociális munka napján

Kispest
2019. november 13. szerda Írta: Csizmadia Viola

 


A szociális munka napja (november 12.) alkalmából rendezett díjátadó ünnepséget az önkormányzat a KMO-ban. A képviselő-testület döntése alapján a szociális gondoskodás területén végzett munkájukért Kiemelkedő Szociális Munkáért Elismerő Oklevelet kaphatnak a Kispesten működő szociális intézmények és a szociális tevékenységet végző közösségek alkalmazottai, illetve tagjai.

 

Gajda Péter polgármester, Varga Attila bizottsági elnök Elismerő Oklevelet adott át Petrovics Jánosnénak, a Kispesti Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási és Szociális Iroda Szociális Csoportja területi szociális ügyintézőjének.

Vighné Vincze Erzsébet, a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum vezetője intézményvezetői dicsérő oklevelet adott át Bán Valériának, a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Családok Átmeneti Otthona családgondozójának.

Balázs Piroska, a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat vezetője intézményvezetői dicsérő oklevelet adott át Hossala Józsefnének és Suhajda Józsefnének.

A hagyományoknak megfelelően Gyulai Anita, a Gyermekzsivaj Alapítvány kurátora az alapítvány oklevelét adta át Hovanyecz Zsuzsannának, a Gyermekek Átmeneti Otthona gyermekfelügyelőjének.

 

© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.