2020. június 06., szombat, Norbert és Cintia

Adományosztás a Szociális Szolgáltató Centrumban

Kispest
2020. április 23. csütörtök Írta: Csizmadia Viola

Friedrich Gábor a Szociális Szolgáltató Centrumban szakmai vezetőjének tájékoztatója: „Intézményünkben a vészhelyzet kihirdetését követően is változatlan időben, minden kedden és csütörtökön osztottunk élelmiszer-adományt (pékáru, tojás, zöldség, gyümölcs) az Élelmiszerbank Egyesület segítségével, alkalmanként 50-60 családot, egyedül élőt segítve.

- Ezen felül több mint 70 rászoruló családnak, illetve idős házaspárnak és egyedül élőnek tudott 5000-10.000 Ft értékben tartós élelmiszercsomagot biztosítani, amit az esetek felében a rászorulók számára ki is szállítottunk.

- A jelenlegi helyzetben igyekszünk a személyes találkozásokat a lehető legszükségesebbekre korlátozni, azonban gondozott családjaink, illetve krízishelyzetbe kerülők esetén a vészhelyzetben alkalmazandó higiénés szabályok betartásával továbbra is igyekszünk mindenkinek segítséget nyújtani.

- Az intézményünkhöz elsősorban élelmiszer-adomány segítségért fordulóknak minden esetben tudtunk csomagot biztosítani.

- Az adományok kiosztásához a Kispesten élő vietnami közösség 400 kg liszttel járult hozzá, illetve több kispesti lakos is felajánlásokkal kereste meg intézményünket. Az adományokat, melyeket kispesti rászorulókhoz juttattunk el, ezúton is köszönjük!

- A kialakult helyzetben, hat a tanulmányaikat otthon folytatni kénytelen gyermeknek sikerült számítógépeket biztosítani, szintén felajánlások segítségével.”

© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.