2022. január 19., szerda, Sára és Márió

Kispest

Az egészségügyi ellátásfejlesztés évei Kispesten

  Minden a tervek szerint halad, így februárra elkészül és márciusban már műtéteket is folytathatnak a Kispesti Egészségügyi Intézet harmadik emeletén kialakított „kis kórházban”, az egynapos sebészeten – hangzott el azon az intézménylátogatáson, amelyen Karácsony Gergely főpolgármesternek mutatták meg a készülő beruházást.

2021. december 06. hétfő

Újra volt közmeghallgatás

Tavaly a járvány miatt elmaradt a közmeghallgatás, amelyen idén előzetes regisztrációval lehetett részt venni, kötelező maszkviselés mellett, kézfertőtlenítéssel, távolságtartással. Összesen heten regisztráltak.

2021. december 09. csütörtök

Ismét Ars Sacra Fesztivál

  Hagyományosan a Kispesti Helikon Kulturális Egyesület művészeinek kiállításával és a Wesley Károly Kórus koncertjével kezdődött az idei Ars Sacra Fesztivál a Magyar Evangéliumi Testvérközösség Méltóság Napja Templomában. A kiállított művek szeptember 18-ig láthatóak.

2021. szeptember 13. hétfő

Dán tervek alapján újulhat meg a bölcsődeudvar

 A Csillagfény bölcsőde játszóudvarának, kertjének újragondolásával folytatódott a 2020 tavaszán megkezdődött dán-magyar bölcsődepedagógia program, amelyet a Villum Alapítvány támogat.

2021. október 21. csütörtök

Aszódi-Sikter Éva, a Kispesti Egyesített Bölcsődék vezetője

  A dán Villum Alapítvány (VIA) szakemberei 2019 nyarán keresték meg a Csillagfény bölcsődét, hogy mintaprojektet indítanának Magyarországon, amelyben megismerhetnék a kisgyermeknevelők a dán társadalom gyermeknevelési filozófiáját.

2021. december 10. péntek
© 2008-2022 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.